Talán még sosem hódított ennyi stílus, ennyi forma a napszemüvegdivatban, mint idén nyáron. Új, izgalmas színek és formák a divatkifutókon és már az üzletekben is.

 színes műanyag napszemüveg uvex20352Neonszínek
Vonzó tekintetet ad egy varázsaltos színű műanyag napszemüveg. A vidám neonszínek nem csak a ruhadarabokon köszönnek vissza, hanem a napszemüvegeken és egyéb kiegészítőkön is. Egy ilyen élénk napszemüveg igazán izgalmas megjelenést kölcsönöz a forró nyári napokon.

Prada PS52NS gradiens lencsévelGradiens lencsék
A gradiens vagy más néven színátmenetes lencsék titokzatos és exkluzív hatást kölcsönöznek a napszemüveg viselőjének. A keret és a lencsék színének harmóniája garantálja a kifinomult ízlésről árulkodó megjelenést.

Pilóta stílusú napszemüvegPilóta stílus
Régóta hódít a pilóta stílus, afféle klasszikusnak mondható. Méltán népszerű jolly joker minden divatrajongó ruhatárában és szinte mindenkinek jól áll. A modell idén is rengeteg színben és számtalan variációban megtalálható az optikai szaküzletekben.

tarkabarka Ray Ban napszemüvegSzínes keretek
A neon, valamint a pasztell színek mellett a tarka-barka, mintás napszemüvegek vonzzák igazán a tekintetet a strandokon 2014. nyarán. Csak meg kell találni a nyári viselethez leginkább passzoló darabot, mellyel igazán színessé teheted az egyéniségedet.

fém díszítések Maui Jim Keanu 271-17MFém díszítések
A napsugarak csodásan csillognak az arany és ezüst díszítéseken, ezért idén nyáron magadra irányíthatod bárki figyelmét egy metál díszítésű napszemüveggel. A fém díszek a férfi és a női napszemüvegeken is hódítanak, matt és csillogó változatban is igen népszerűek.

cicás napszemüvegCicás vonalak
A retro-láz jegyében visszatért nőcis, cicás napszemüvegek folytatják hódító útjukat a 2014-es szezonban is. A külső felső sarkain elnyúló, színezett lencséjű napszemüveg alapkellék a 2014-es divatkiegészítők között.

lollipop rb2140-ice-pop-strawberryÁttetsző anyagok
Könnyed és légies megjelenést biztosítanak az áttetsző műanyag napszemüvegek. A teljesen színtelen, üvegszerű darabok nagyon különlegesek, a színes, nyalókaszerű darabok pedig igazán játékosak. Tökéletes hétköznapi viselet, mely szinte minden ruhadarabhoz jól passzol.

félkeret Julbo Trek-1844Félkeret
Igazán sportos a a felül-keretes, alul a lencsét szabadon hagyó napszemüveg. Könnyű és elképesztően kényelmes a nyári forróságban. Utcai és kifejezetten szabadtéri sportokhoz tervezett változatban is igen népszerű.

tükrös lencsékTükrös lencsék
A tükrös lencse a Police kék lencse hullámával tért vissza a divatba, bár elfelejtve sosem volt. A szivárvány sok színében, mindenféle keretformában népszerű. Jó hír pedig, hogy a dioptriás napszemüveglencsékre is kérhető már tükrös bevonat.

kerek napszemüveg
Kerek formák
John Lennon örök és a kerek szemüvegforma is. A kerek divat pedig a napszemüvegek közt is hódít, a bátrak és hippik legnagyobb örömére, hiszen így kerek a világ…nem igaz?

A cikk a LátásMode magazin 2014./1-es számának felhasználásával készült.