Maui Jim napszemüveg

Martin Van Eerde, a Maui Jim napszemüvegek európai marketing igazgatója sajtótájékoztatót tartott Tenerife-n.

Mit lehet tudni a Maui Jim Optikai Kollekciójáról?

A Maui Jim saját gyártású, korrekciós lencsékkel ellátott szemüvegeket tesztel különböző országokban, így Európában is, köztük Németországban, az Egyesült Királyságban és Skandináviában. Ez a Maui Jim Optikai Kollekciója, a keret dizájnok és alapanyagok széles választékát tartalmazza, keret nélküli választási lehetőséggel is.

Maui Jim Monstera Leaf

Mit lehet tudni a Mondstera Leaf kollekcióról?

A Maui Jim egy nagyon különleges kollekciót vezetett be, mely a Monstera Leaf névre hallgat. Fényűző és kifinomult. Kézzel készült szemüveg, egy vibráló acetát kerettel, melyet 24 karátos arany szár díszít. A mintázatban fellelhető az a trópusi virágzó növény, mely a Hawaii szigetek környékén megtalálható.

Mostanáig körülbelül 50 Partner Optikával állapodtak meg Európa szerte, hogy boltjaikban helyezzék ki ezt az egyedülálló kollekciót. A minimális mennyiség 6 darab Monstera Leaf szemüveg. A szemüvegek egy gyönyörű display-en kerülnek bemutatásra, melyet a kirakatban vagy a bolton belül helyeznek el. A grafika cserélhető, így később is felhasználható más bemutatók során, melyeket biztosítanak számukra. Néhány kommunikációs csatornán, mint a „fizetett média”, a PR és a válogatott közösségi média posztok, specifikusan listázzák a Monsera Leaf-et árusító optikákat (beírva az ország nevét is).

Maui Jim art

Forrás: Dioptrans Magazin 2017. június VI. évfolyam VI. szám