éjjeli bagoly szemüvegre csíptethető olvasólámpa

Egy német innovációnak köszönhetően ma már semmi sem szabhat határt annak, hogy akár éjszaka vagy sötétben is a kedvenc hobbijának (pl.: olvasás, horgászás, barkácsolás) hódoljon. A Nachteule®, azaz „éjjeli bagoly” néven piacra dobott olvasólámpa mindössze 8 grammot nyom, és speciális kialakításának köszönhetően bármilyen szemüvegre könnyedén felcsíptethető, bármilyen körülmények között használható.

Az „éjszakai bagoly” olvasólámpa olyan fényerővel világít, mintha egy 60 wattos izzót használna. Viszont csak 45° a sugárzási szöge. Mindez azt jelenti , hogy Ön nyugodtan olvashat lefekvés után még pár percet anélkül hogy partnerét zavarná.

Az „éjszakai bagoly”-t a legújabb LED technológia és a tartósság mellett a 40 órás akkumulátor-élettartam és mindössze 8 gramm súly jellemzi.

nachteule szemüvegre csíptethető olvasólámpa

Mobil és rugalmas

Ideális olvasás az út során akár repülővel, vonattal vagy autóval utazik. Az éjszakai bagoly fénye mindig kéznél van. Legyen szabad és független gyenge megvilágítási helyzetekben is.

Barkácsácsolás közben ideális megoldás lehet akár a garázsban, vagy műhelyben. Bevilágítja a sötét sarkokat és a nehezen hozzáférhető helyeket, ráadásul a lámpatartó 45 fokos szögben tetszés szerint forgatható, így kiváló látási körülményeket teremt, miközben szabadon hagyja mindkét kezét.

Nyugodtan élvezheti a kempingezést Nachteule®-el alkonyatkor is. Ha a sátorban éjszaka keres valamit, vagy csak kedvenc regényét szeretné olvasni.

nachteule szemüvegre csíptethető olvasólámpa

Tulajdonságok:

– Legújabb LED technológia

– 60 lux fény

– Lítium akkumulátor

– 40 órás üzemidő (20 perc/éjszaka használat mellett 120 nap)

– 8 gramm tömeg, így még a legvékonyabb szemüvegkeretre is felilleszthető

Hol veheti hasznát a Nachteule® olvasólámpának?

– akár éjszaka is tovább olvashatja a kedvenc könyvét anélkül, hogy ezzel zavarná a szeretteit

– a ház körül mindig adódik valami javítani való egy sötét sarokban

– horgászás, kempingezés vagy más szabadtéri programok közben elengedhetetlen segítség

– mostantól utazás közben (pl. repülőn vagy vonaton) vagy akár az autóban is zavartalanul olvashat

éjszakai bagoly szemüvegre csíptethető olvasólámpa