A Vinyl Records kézműves keretei ötvözik a művészetet, a stílust, a zenét és a technológiát.

Maui Jim, Vinylize: Hula Blues napszemüveg

LAHAINA, Hawaii, 2017. június 29. / PRNewswire / – Mivel a bakelit lemezekből előre láthatóan 40 millió darabot adnak el ebben az évben, biztosan kijelenthetjük, hogy a bakelit visszatér. Pontosan ezért az elmúlt néhány évben a Maui Jim trendvezérelt tervezői együttműködtek a Vinylize-zal, hogy egyedülálló formát hozzanak létre a márka PolarizedPlus2® technológiáját alkalmazva, amely megakadályozza a káros UVA és UVB sugarakat, továbbá megszünteti a ragyogást, kiemeli a természetes színeket.

A vezető prémium napszemüveg márka és az eredeti vinil szemüveg gyártó egy korlátozott számú napszemüveget hozott létre, amelyet a Hula Blues vinyl lemezeiből készítettek. A designt a Hawaii klasszikus, a Hula Blues, 1923-ból származó eredeti nyomtatott kottái inspirálták. A Hula Blues napszemüveg ötvözi a Vinylize egyedi gyártástechnológiáját a Maui Jim szabadalmaztatott PolarizedPlus2® lencse technológiájával, így jön létre a stílus, a látás és a művészi megvalósítás különleges kombinációja.

Tolo Sleeve Hula Blues album

„A Hula Blues napszemüveg ötvözi a klasszikus bakelitet, a modern stílust és a legkorszerűbb szemüveg-technológiát, ezáltal egyfajta divat-diktáló alkotást hozva létre a prémium napszemüvegek világában” – mondta Jay Black, a Maui Jim marketing igazgatója. „Miközben a bakelit épp újjászületését éli meg, mert az emberek szeretnék a zenéjüket analóg formátumban is birtokolni, mi is lehetőséget láttunk arra, hogy együtt dolgozzunk egy egyedi kollekció létrehozásában. Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy Zack és a Vinylize csapata lett a partnerünk egy olyan munkában, aminek eredményét a fogyasztók is ugyanúgy fogják szeretni, mint mi.”

Ez a korlátozott kiadású szemüveg csak 6 ezres darabszámban lesz elérhető a www.mauijim.com oldalon és a kiskereskedésekben, 2017. július 1-től kezdve. Minden Hula Blues keret a Vinylize európai műhelyeiben készül bakelit lemezekből. A keret belső felét vibráló „műalkotás” díszíti, amit az eredeti, 1923-as kottafüzet inspirált. Az időtlen megjelenést biztosító keret Neutral Grey és HCL Bronze lencsékkel kapható, amik kiemelik a világ valódi színeit és élénk részleteit.

Vinylize feat. Maui Jim - Hula Blues

A Maui Jim optikailag tiszta, torzításmentes lencséi szabadalmaztatott színnövelő technológiával vannak ellátva, dioptriás kivitelben is rendelhetők és mint minden Maui Jim napszemüveg, a Hula Blues lencséje is 100 százalékban UV-szűrős.

„Évek óta kerestük a csúcskategóriás bakelit lemezeket és a lehető legjobb napszemüveget akartuk megalkotni. Más napszemüveggyártókkal is próbáltunk együttműködni, soha nem találtuk meg a megfelelő partnert a Maui Jim előtt” – mondta Tipton Zakariás, a Vinylize alapítója. „Partnerségünk és kreatív együttműködésünk a kezdetektől fogva zökkenőmentes volt. A tartós anyagokból készülő, polarizált napszemüvegeik, valamint a Hawaii-hoz való kötődésük pontosan az volt, amire szükségünk volt egy egyedi termék létrehozásához, amely mindkét fél saját technológiáját kiemeli.”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nS-3QyGyVDg[/youtube]

A Hula Blues esetében nem csak a szemüveg egyedülálló stílusában és formatervezésben is, hanem a szemüvegtok is, rattan és fekete színekkel, egyedi nyomtatott belsővel, szintén a Hula Blues kották eredeti grafikai elemeitől inspirálva.

Hula Blues napszemüveg

Szöveg forrása: http://www.prnewswire.com

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZxoHRSO0SQo[/youtube]