Mido 2016

Több szekció, több kiállító és több látogató. A soha véget nem érő csoda folytatódik majd 2017. február 25 és 27 között.

A 46. MIDO minden eddiginél jobb eredményekkel zárta kapuit. A kiállító tér megnövekedett, az új MORE! terület mindenki tetszését elnyerte. A kiállítók számában és összetételében is jelentős növekedés mutatható ki, 106 új résztvevő volt jelen a kiállításon a világ minden részéről az iparág legjobbjai képviseltették magukat, ráadásként pedig az 52 ezret meghaladó látogatói létszám említhető, ami egyben egy új rekord, 7%-kal több, mint 2015-ben.

Mido 2016

„A kihívást számunkra nem csupán a tavalyi év sikerének megismétlése jelentette, – nyilatkozta Cirillo Marcolin, a MIDO elnöke – hanem hogy próbáljunk és tegyünk is még többet. Köszönjük valamennyi vállalat részvételét és munkáját, a vásárlóknak és a médiának, akik bíztak bennünk, így ismételten sikerült megerősíteni ennek a nagy eseménynek a világvezető pozícióját. Mi a MIDO-nál azt valljuk, a termékek minősége, az események és a vendégek bizonyítékai ennek a kitűnő eredménynek, melyet idén ismételten elértünk.”

Mido 2016 kiállítás és vásár

„A kiállítók visszajelzése – mondta Giovanni Vitaloni, a MIDO alelnöke – mindent elmond a pozitív, proaktív hangulatról, ami ezt az eseményt meghatározta, megerősítve a meggyőződésünket, miszerint az új üzleti lehetőségek folyamatos, állandó kutatása és felderítése a helyes út, amin járunk.”

A MIDO 2016 még inkább közönségi volt: összehasonlítva a korábbi rendezvényekkel, 100%-os növekedés figyelhető meg a kiállítás-orientált tartalom és az együttműködés területén. A hivatalos MIDO2016 több mint 10 000 Isntagram posztot és Twitter hozzászólást kapott, az esemény megnyitása óta pedig több, mint 2 000 rajongója lett a MODO-nak.

Mido 2016 lencsék

A cikk forrása: Diop magazin 2016. április V. évf. IV. szám
Képek forrása: http://www.mido.com

Share