Ted Baker

A Ted Baker az egyik legdinamikusabban fejlődő lifestyle márka Angliában, világszerte egyre több üzlettel. 1988 óta vannak jelen a piacon egyedi, megnyerő tervezésű termékekkel, prémium minőségű ruhadarabokkal a „Brit szabás modern minőség” jegyében.

TB-aw15-women8-thumb

Azonban a márka nem csak üzletei számát gyarapította sikeresen az évek folyamán, hanem a termékkínálatot is, így a Glasgow-i kis üzlettel indult cég mára már termékek egész sorát kínálja férfiaknak és nőknek egyaránt. A ruházati termékek, ahogy a kiegészítők és parfümök is, a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, becsempészve az eleganciát a mindennapokba és az alkalmi kollekciókkal az ünnepnapokba is.

TB-shot-02-candiss

Üzletpolitikájuk a partnerekkel való kiváló kapcsolattartás mellett a humorral fűszerezett kellemes légkör megteremtése, némelyik üzletükben a termékek eladása mellett szolgáltatásokat is nyújtanak, mint például fodrászat, vagy cipőtisztítás, hogy a divat és az életstílus egy helyen legyen elérhető.

TB-eyod-lb-0021-f1

A márka fontos eleme a ruhák esetében a szín és a kiváló szabás mellett a humor is, és nincs ez másként a szemüvegek esetében sem. Újraértelmezett retro formák, modern és ötletes design, vidám színek.

Ted Baker Eyes Peeled

A Ted Baker szemüvegek 2016. júniustól az Opticpro forgalmazásában Magyarországon is elérhetők.