Szeretne Ön is élesen látni minden távolságra, anélkül, hogy folyton cserélgetnie kellene a szemüvegét?
Multifokális szemüveggel élesen láthat olvasás, vezetés, munka vagy akár TV-nézés közben is!

Prémium progresszív szemüveglencse 30%-os akció

Az akció során az Opticnet Partner Optikákban a Hoya prémium minőségű Hoyalux iD progresszív szemüveglencséit egyedülálló, 30%-os kedvezménnyel kínálják!

Az akció időtartama:

2014. november 1. – 2015. január 31.

Multifokális lencse – egyetlen szemüveg minden élethelyzetre

40 éves kor felett, különböző élethelyzetekben problémát jelenthet, hogy minden irányba és távolságra élesen lássunk. A multifokális/progreszív szemüveglencsék speciális kialakításuknak köszönhetően tiszta, éles látást biztosítanak minden távolságra (közelre, távolra és a köztes távolságokra egyaránt), így többé nem kell külön szemüveget viselnie az olvasáshoz és a távolra látáshoz (pl.: autóvezetéshez, TV nézéshez).

Termékajánlás

A Hoyalux iD MyStyle V+, a Hoya legújabb, forradalmi fejlesztésű progreszszív lencséje a személyre szabott szemüveglencse fogalmát még magasabb szintre emeli. Ajánljuk minden vásárló számára, aki tökéletesen személyre szabott progresszív megoldásra vágyik.

A Hoyalux iD LifeStyle V+ szemüveglencse 100%-ban a vásárló-orientált tervezés eredménye. Két tervezésben kapható, így a vásárlók egyedi vizuális igényeinek még nagyobb mértékben képes megfelelni.
Ideális választás lehet mind tapasztalt presbióp vásárlóknak, mind az első progresszív lencse viselőknek.

A Hoyalux iD WorkStyle munkaszemüveg-lencsék minden irányba történő, stabil képérzékelést tesznek lehetővé, és biztosítják a lehető legszélesebb, torzításmentes közeli és közép távoli látómezőt viselőjüknek.

Az Önnek legmegfelelőbb multifokális szemüveglencse kiválasztásához kérje bátran az Opticnet Partnerek szekértő segítségét!

További tudnivaló:
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat valamint szemüvegkészítés díját.
A pontos akciós terméklistát keresse Az Opticnet Partner Optikákban!