A Maui Jim 30 évvel ezelőtt kezdett a gyönyörű Hawaii strandokon napszemüvegeket árulni. Ma már a világon szinte mindenhol létezik Maui Jim képviselet és vezetővé vált a prémium polarizált napszemüvegek szegmensében.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NVifvUsqqqg[/youtube]

„ A nap éppen annyira része az életünknek, mint a levegő, amit belélegzünk. Nincs senki, aki a napsütést jobban ismeri vagy többre becsüli, mint mi.“

Ez az „Aloha-Spirit“ minden általunk gyártott napszemüvegben jelen van.

Egyedülálló szabadalmunk a Polarized Plus2 technológia hatásosan semlegesíti a vakító fényt és szabadon engedi élveznünk a természet csodálatos színeit. Kiváló védelmet nyújt viselőjének a káros UV-sugárzás, valamint a zavaró fényvisszaverődés ellen.

A Maui Jim Polarized Plus2 napszemüveglencsék különböző fajtái: polikarbonát, szilikát (ST) és az új fejlesztésű Maui EvolutionTM, amely a polikarbonát és szilikát pozitív tulajdonságait egyesíti magában. Kitűnő látásélmény és felületi keménység, valamint könnyű és törhetetlen alapanyag.

A lencséket polarizáló, bi-gradiens és tükröződésmentesítő bevonattal kombináljuk. Lakkréteg és termikus kemény bevonatok biztosítják a karcállóságot, a vízlepergető réteg teszi teljessé a komfortos viseletet.

Lencséinket semleges szürke, Maui rozé, HCL bronz és HT zöld színekben gyártjuk.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zBO79-0DuUQ[/youtube]

A Maui Jim napszemüvegek természetesen korrekciós lencsékkel, egyfókuszú és progresszív lencsékkel is rendelkezésre állnak, akár digitális felületkialakítású kivitelben(FreeForm Design) is.

Optimális fényvédelem és látásjavítás egyben.

Termékpalettánk több, mint 80 modellből áll: klasszikus, modern, sportos, merész, retro és elegáns keretek.

Próbáljon fel egy Maui Jim napszemüveget és élvezze a színek csodálatos világát!

 

A CéBé napszemüveg nyereményjáték harmadik betűje ebben a cikkben található : Gyermek kontaktlencsék

A játék leírása itt található: CéBé játék