2015. július 5-én vasárnap a Maui Jim volt a házigazdája egy immáron harmadik éve megrendezésre kerülő exkluzív tenisz rendezvénynek a Wimbledon Club-ban, ahol a Maui igyekezett minél több pénzt összegyűjteni a cég által kiválasztott támogatandó szervezet, az Optometry Giving Sight számára.

Az egyedülinek számító esemény során, melyet a Wimbledon Bajnokság egész területén tartottak, a sportolók és az életstílus médiaképviselői a pályákat tenisz klinikává alakították és egy barátságos versenyt rendeztek Martina Higins-szel, a korábbi WTA ranglista 1. helyezettjével, aki egyben a Maui Jim márka nagykövete is, valamint az All England Club vezető edzőjével, Dan Bloxham-mel.

Wimbledon Club 2015.

Miután a játékosok Martina és Dan edzők irányításával néhány lendületes tenisz körrel bemelegítettek, egy vidám verseny vette kezdetét, ahol a versenyzők az adogatásaik alapján lettek értékelve, melyhez egy szerváló gépet használtak, hogy számszerűsítse a teljesítményeket. Maui Jim felajánlott egy szervánkénti adományt, és a végső összesítések után volt egy hivatalos díj és csekk átadási ünnepség, ahol 4 000 fontot ajándékoztak az Optometry Giving Sight javára.

A Maui Jim folyamatos támogatást nyújt Európa szerte, most pedig bejelentette, hogy Ezüst Európai Szponzorok lettek a partnerség hivatalos továbbfejlesztésének eredményeként.

Mr. Hans-Jürgen Penzek, a Maui Jim európai alelnöke és Donna Power, az Optometry Giving Sight európai regionális managerével látható a képen.

Mr. Hans-Jürgen Penzek, a Maui Jim európai alelnöke Donna Power-rel, az Optometry Giving Sight európai regionális managerével látható a képen.

Mr. Penzek elmondta: ”Örömünkre szolgál, hogy egy olyan fontos ügyet támogathatunk, mint az Optometry Giving Sight, és az Európai Szponzoráció szintjére emelhetjük ezt. Az optimális látás biztosításának specialistájaként átérezzük a látás kérdésének fontosságát és egy szemvizsgálat valamint a szemüveg viselésének jelentős következményeit bármely érintett életében.”

Maui Jim bejelentette, hogy az Optometry Giving Sight Nemzetközi Jótékonysági Partnere lett 2013-ban és elősegítik a jótékonyságot sport események és kulcsfontosságú kezdeményezések révén szerte Európában, a Közel-Keleten, Ausztráliában és Mexico-ban. Legutóbb Ezüst Nemzeti Szponzorok lettek Ausztráliában.

Donna Power elmondta: „A wimbledon-i esemény igen nagy siker volt az elmúlt három évben és szorosan kapcsolódik a látás fontosságához. A Maui Jim-mel meglévő partnerség továbbfejlesztése Ezüst Európai Szponzorációvá, lehetővé teszi az Optometry Giving Sight számára szemészeti projektek létrehozását a fejlődő világban, hogy minél több embernek megadhassa az alapvető szükségleteket. Nagyon hálásak vagyunk a Maui Jim-nek az Optometry Giving Sight számára nyújtott folyamatos támogatásaiért; egy olyan vállalat, mely azonosul a missziónkkal, hogy látni segítsük az embereket, bárhol is legyenek a világban.”

Mr. Hans-Jürgen Penzek, a Maui Jim európai alelnöke és Donna Power, az Optometry Giving Sight európai regionális managerével látható a képen.

Forrás: Diop magazin 2015. október IV. évf. X. szám