Tisztelt Látszerész kolléga!

A Magyar Optikus Ipartestület tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a 2012. március 24-én megrendezendő Látszerész Szakmai Napra, melynek meghatározó mottója a beszerzés és továbbképzés.
Lurdy ház
Helyszín:
Lurdy Ház Konferencia és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
(Lágymányosi hídhoz közel, a pesti oldalon)
A rendezvény nyitva tartása: 10-18 óra
 
A Látszerész Szakmai Nap lehetőséget kínál Önöknek a legújabb termékek megismerésére, megvásárlására, sikeres üzleti kapcsolatok építésére.

Optikai lencsemegmunkáló gépek bemutatása
Szemüvegkeret, napszemüveg és kontaktlencse újdonságok megismerése
A rendezvény kiemelt programja a pontgyűjtő szakmai előadások.

A Magyar Optikus Ipartestületi tagság részéről már korábban is megfogalmazódott igények alapján az idén elsősorban a látszerész szakmát érintő anyag és áruismeret témakörében szervezünk szakmai programot. Az előadások 15-20 percben,a következő témákban, mint pl.: modern szemüvegkeret alapanyagok és megmunkálása, adaptálási lehetőségek (pl.: mire figyeljünk a műanyag keretnél, milyen fémötvözetek jellemzik a modern kereteket), modern szemüveglencse alapanyagok (mit milyen keretbe és hogyan csiszoljunk be) és megmunkálási lehetőségek.

A rendezvény zártkörű, csak előzetes vagy a helyszínen történő regisztrációval látogatható. A regisztrációs lap a honlapunkról letölthető lesz a programok véglegesítésével (2012.03.01-től).

A kiállítók cégek névsora és az előadások tematikája hamarosan megtalálható lesz a MOI honlapján

 Minden szakmában dolgozót hívunk és várunk a Látszerész Napra!

 Magyar Optikus Ipartestület Elnöksége