Immáron ötödik alkalommal hirdetjük meg a FÉLÁRAS SZEMÜVEGKERET AKCIÓT, amely az elmúlt években rendre óriási sikert aratott.

féláras szemüvegkeret akció

Az akció keretén belül, ha Ön bármilyen régi, divatjamúlt vagy törött szemüvegét behozza az optikába, új, komplett szemüveg (szemüvegkeret+szemüveglencse) vásárlása esetén 50% kedvezményt kap a boltban megjelölt szemüvegkeret kollekcióban szereplő modellek árából.

Az akció időtartama:

2012. február 01. – március 31.

– Az 50%-os kedvezmény kizárólag új, komplett szemüveg készíttetésekor, kizárólag a szemüvegkeretre vehető igénybe, más termékekre, szolgáltatásra, illetve készpénzre nem váltható át.
– Az akciós kollekcióban megtalálható Tony Morgan és All Time szemüvegkeretek maximált ajánlott fogyasztói ára bruttó 13.900 – 26.900 Ft. A kedvezménnyel csökkentett ár bruttó 7.000 – 13.500 Ft. Az akciós keretkollekcióról bővebb információt az üzletben vagy telefonon kaphat!
– Az akciós kedvezmény egy szemüveg vásárlásakor egyszer vehető igénybe, azaz több használt szemüveg esetén is maximum 50% kedvezmény kapható az új szemüvegkeret árából.
– Az akció egyéb, a boltban futó időszakos vagy állandó kedvezménnyel nem vonható össze!
– Az akció 2012. február 1-től 2012. március 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.