Cím: 8900 Zalaegerszeg Zrínyi u. 1. Rendelőintézet Földszint
Telefon: 92/314-420
Fax: 92/313-043
E-mail: kandikooptika@kandikooptika.hu
Weboldal: http://kandikooptika.n1.hu/
Nyitva tartás:
H-Cs: 08:00-16:00
P: 08:00-15:00

A Kórház-Rrendelőintézet földszintjén, a Zrínyi út 1. szám alatt található Kandikó Optika Szemüveg és Kontaktlencse Szalon, immár több mint 12 éve szolgálja a zalaegerszegi, illetve a környező települések lakosságát. A közelmúltban teljesen felújított üzletben felkészült szakemberek, korszerű eszközökkel, kényelmes, légkondicionált környezetben várják a tisztelt ügyfeleket. Az üzlet korszerűen felszerelt rendelőjében a teljes nyitvatartási idő alatt szemész, kontaktológus szakorvos végzi a szemvizsgálatot. Az általa felírt, vagy más szakrendelőből származó vények az üzletben azonnal beválthatók.

Az üzlet áruválasztéka széles vásárlói igényt elégít ki. A szemüvegkeret kínálatunk az egyszerű SZTK kerettől a legkényesebb igényeknek is megfelelő minőségi keretekig terjed. A közép és idősebb korosztálynak a megbízható, strapabíró precíz megmunkálású német CAZAL kereteket, míg a fiatalabb és közép korosztálynak a légiesen könnyed, a XXI. század korszerű anyagait használó ugyancsak német FLAIR és az osztrák SILHOUETTE kereteket ajánljuk. Szemüveglencse kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos, de jó minőségű termékek éppúgy, mint a legkülönbözőbb látásproblémák korrekciójára alkalmas multifokális lencsék. A napszemüvegekből ugyancsak széles választékot kínálunk. A sport napszemüvegek közül külön ki kell emelni a főként kerékpáros sportból ismert RUDY márkát, aminek divatos formán és megbízhatóságon kívül az a specialitása, hogy bizonyos típusait külön dioptriás kiegészítővel is el tudjuk látni, így azok is a legújabb divat szerinti napszemüveget viselhetik akik egyébként látáskorrekcióra szorulnak.
A szemüveglencséket a legkorszerűbb számítógép vezérelte csiszoló automatán megmunkálva alakítjuk a kiválasztott kerethez. A szemüvegek elkészítését rövid határidővel tudjuk vállalni.

Visszatérő vásárlóinkat a mindenkori vásárlástól függően további 5-10-15%-os kedvezményre jogosító TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁVAL látjuk el. Törzsvásárlóink száma immár megközelíti a tízezret, ami jól mutatja az üzlet elfogadottságát, jó hírét. A készpénzen kívül természetesen mód van bankkártyás fizetésre is!
Önt is várjuk üzletünkbe, és reméljük, hogy kedvező tapasztalatai alapján hamarosan törzsvásárlóink között köszönthetjük.

Szolgáltatások:
Szemüvegkészítés, -javítás
Napszemüvegek forgalmazása
Szemvizsgálat
Komputeres szemvizsgálat
Bioflex kontaktlencse értékesítése
Kontaktlencse illesztés és értékesítés
TB vénybeváltás
Kiemelt AXA egészségpénztári partner
Bioflex keretkedvezmény akció elérhető

Egészségpénztárak:
AXA