Maui Jim Blue Hawaii

A Maui Jim 2015 nyarán mutatta be legújabb fejlesztését, a Blue Hawaii-t.

A Blue Hawaii megjelenését tekintve egy nagyon divatos kék színű, fényes, tükrös lencsebevonat hatását kelti, azonban ennél sokkal többről van szó, hiszen a trendi megjelenése mellett az egyik legerősebb napvédelemmel rendelkező lencse jelenleg a napszemüvegek piacán.

Köszönhető ez egyrészt annak, hogy az alapja egy semleges szürke színű lencse, ami önmagában is ideális a közvetlen, erős napfényhez, azonban a Blue Hawaii a prémium tükröződésmentesítő rétegnek köszönhetően szinte teljesen kiszűri a vakító fényt, fényáteresztése pedig mindössze 19%. Mindezt kombinálva a PolarizedPlus2 lencse technológiával, mely a zavaró ragyogás 99,9%-át kiszűri, valamint 100%-os UVA és UVB védelmet biztosít, igazán különleges és rendkívül erős védelmet nyújtó lencse született. Ezen tulajdonságok ideálissá teszik viseletét extrém erős napfényben is, valamint vízi környezetben is.

A Blue Hawaii az aviátor jellegű Baby Beach, Cliff House, Mavericks és Wiki Wiki típusokkal a nagyon könnyű és karcálló polikarbonát Maui Evolution alapanyaggal elérhető, valamint a szuper-divatos műanyag Leia és Sweet Leilani típusokkal szupervékony üveg lencse alapanyaggal.

A Blue Hawaii nem elérhető dioptriás változatban.

Maui Jim Blue Hawaii collection