A Silmo 2015 ragyogó napfényes időben került megrendezésre, mely a kiállítás optimista hangulatában is visszatükröződött.

Silmo 2015

A Silmo az idei évben mint a legnagyobb, zászlóshajós áruház mutatkozott be. Az új koncepcióval egyhangú elismerést nyert; egy leheletnyi új életérzést csepegtetett és határozott üzenetet hordozott, mely telítve volt eleganciával, ragyogással, fesztelenséggel és mindenek felett dinamizmussal, amit minden iparágbeli szakember energetizálónak talált. A kiállítók kulcsfontosságú közreműködése révén szerepet kaptak az innovatív kollekciók, a mai piaci helyzettel lépést tartó termékek és a valódi kreativitás.

Minden a terveknek megfelelően alakult már az első naptól kezdve, a szakmai látogatók számában kimutatható, 5%-os növekedése a siker születésének kezdetét jelentette. A látogatók megtekintették az új választékot, és ami a legfontosabb, megrendeléseket adtak le.

A Silmo 2015 számokban

34250 szakmai látogató
A nemzetközi klientúra még többségben volt, a látogatók 57%-a a világ különböző pontjairól érkezett, 43%-uk pedig francia optikus volt, akik ebben az évben a nagyobb számban voltak jelen a tavalyihoz képest
982 kiállító, beleértve 75% külföldi kiállítót is
A teljes kiállító terület 33300 m2, ami 5,3%-os növekedés az előző évhez képest

Silmo d’Or 2015 nyertesei

A Silmo d’Or egy valódi innovációs díj, mely megjutalmazza a kreativitást és az egész szakma kreatív szellemiségét; de ami a legfontosabb, felhívja a szakemberek, gyártók, és optikusok figyelmét arra, hogy egy egyedi és minőségi terméket hozzanak létre az iparágon belül. 1994-ben alapították a díjat, mely a minőség és eredetiség védjegye, díjazza a belső szakmai értékeket, a technológiai innovációt és a kreativitás.

„Látás” kategória
Essilor: „Eyezen” és
Johnson & Johnson: „1-Day Acuvue Moist Multifocal”

„Agyag és eszköz” kategória
Luneau Technology: „Attitude” de Briot

„Gyengén látók” kategória
Visiole: „Blaze-EZ”

„Gyerekek” kategória
Minima: „Junior Hybrid”

„Optikai keret” kategória
Masunaga: „GMS-106”

„Napszemüveg” kategória
W-Eye: „Aifir”

„Sport felszerelés” kategória
Seiko Optical Group: „Seiko X Changer”

„Keret technológiai innováció” kategória
Blackfin: „Shark-Lock”

A zsűri különdíja
Factory 900: „FA-087”

A képek forrása: http://silmoparis.com/
A cikk forrása: Diop magazin 2015. novemberr IV. évf. XI. szám

Share