A legtrendibb ruhafazonok és minták után most újabb lépéssel közelebb kerülhettek a tavaszi-nyári szezon trendjeihez. Ugyanis ezúttal bemutatjuk Nektek a legdivatosabb napszemüvegeket, hogy így is könnyebben találjátok meg kedvenceteket a boltok kínálatában.

Tom Ford napszemüveg

Napszemüveg vásárláskor rengeteg dolgot kell számításba vennünk, ilyen az arc formája, a kiválasztott darab színe és természetesen az is, hogy mennyire illik a választott darab a stílusunkhoz, és végül, de nem utolsósorban új kedvencünknek divatosnak is kell lennie. Mi most az utolsó szempontot tartjuk szem előtt és a legfrissebb napszemüveg trendeket gyűjtöttük össze, egyenesen a kifutóról.
A “cica szemüveg” már 2011-ben megkezdte hódító útját, ám akkor még sokan nem merték kipróbálni, viszont aki azóta ezt bánja, annak nem kell tovább bosszankodnia, hiszen 2012-ben folytatódik a “cicás trend”. Ezzel a fazonnal egyszerre lehettek nagyon játékosok, vagy éppen szigorúak.

cica szemüveg

Egyik kedvencünk a tervezők legújabb őrülete, a vicces, játékos napszemüveg. Ki ne emlékezzen még kislány korából a szivecske, vagy csillag formájú szemüvegére? Aki azóta is azt hiányolja, annak igazán jó hírünk van, hiszen idén minden mókás fazon trendinek számít, viszont csak az igazán bátraknak ajánljuk, mert ezzel a darabbal biztosan mindenki Titeket figyel majd!

vicces szemüveg

A klasszikus kör alakú napszemüveg olyan sztárok kedvence, mint Elton John vagy éppen Lady Gaga és idén Ti is bátran viselhetitek! A legfontosabb szabály talán annyi, hogy ha igazán divatosak akartok lenni a szemüvegetek lencséje és kerete között minimum két árnylatnyi eltérés legyen, utóbbi persze lehet színes, kristályokkal díszített, vagy áttetsző. Hogy milyet választotok az csak rajtatok múlik!

klasszikus kör napszemüveg

A sportos szemüvegek eddig csak azoknál voltak népszerűek, akik kerékpározás, vagy éppen futás közben is védeni szerették volna szemüket. Ez idén megváltozik és a sport napszemüvegeket nemcsak a sportolók viselhetik, hanem mindenki, hiszen olyan neves divatházak küldték kifutóra modelljeiket ebben a fazonban, mint a Rag&Bone vagy éppen Cynthia Rowley. Kell ennél több bizonyíték?

sportos napszemüveg

És végül, de nem utolsósorban a nagy divatházak azoknak is kedveznek, akik szeretik a kontrasztokat, de egy teljesen színes keretes szemüveget mégis soknak éreznének. Így ők választhatnak a csak félig keretezett napszemüvegek között, vagy találhatnak eltérő keretű és szárú napszemüvegeket is.
Nektek mi lesz a kedvencetek idén?

Cikk és képek forrása: www.fashionfave.com