Img

Szemüveget vásárolni igazi kihívás. Olyan keretet szeretnénk, ami illik hozzánk és olyan lencsét, mely tökéletes látást biztosít. E kettő együttes megvalósítása pedig nem egyszerű feladat. A Hoya VisuReal készülékének segítségével azonban mindez lehetővé válik.

visureal2A VisuReal rendszer egy számítógép, egy video program és egy speciális kamera kombinációjából áll, melynek segítségével az optikus fényképeket és videókat készít Önről a különböző keretekben.  A program segítségével szimulálni tudja ezekben az egyes lencsetípusokat és szemléltetni tudja a színezett lencséket, a tükröződésmentesítő rétegek előnyeit és a különböző szemüveglencsék összehasonlítását. A szóba jövő opciók a könnyebb összehasonlítás érdekében egymás mellet is visszanézhetők. Ezáltal könnyű kiválasztani a  legmegfelelőbb keretet és lencsét még akkor is, ha a demolencsével egyébként nem látná önmagát és a keretet a tükörben.

A legnagyobb viselési kényelem elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, melyet a legtöbb üzletben manuálisan végeznek. A VisuReal video-centírozó rendszerrel rendelkező optikában azonban mindez egy rendkívül precíz számítógépes módszerrel történhet, miközben Ön természetes testtartást vehet fel, ami szintén nagyon fontos a pontos eredmény szempontjából. A vizsgálat során a VisuReal kijelez minden mérési eredményt, az eredményeket pedig egy jegyzőkönyvben rögzíti, hogy amennyiben szükséges, a későbbiekben is felhasználhatóak legyenek.

A VisuReal rendszer segítségével készült szemüveg kiváló látásminőséget, hosszú évekig tartó kényelmes viseletet és spontán megszokást biztosít, mely utóbbi a progresszív lencsék esetében kiemelkedő jelentőséggel bír.