Új korszak a színes kontaktlencse világában!

Az AIR OPTIX® COLORS az első szilikon-hidrogél színes kontaktlencse, melyet légáteresztésre, szépségre és kényelemre terveztek.
Ruháiddal, kiegészítőiddel és sminkeddel kifejezheted az egyedi személyiségedet. A szemszíned megváltoztatása még egy lehetőség arra, hogy megmutasd a stílusodat. Az AIR OPTIX® COLORS lehetővé teszi, hogy a szemed is az egyéni stílusodat tükrözze. Kilenc szín közül választhatsz, attól függően, hogy csak kiemelni szeretnéd a szemed színét vagy teljesen új szemszínt szeretnél. A következő színekben rendelhető meg a termék: Honey (Mézbarna), Pure Hazel (Mogyoróbarna), Sterling Grey, Green (Zöld), Gray (Szürke), Brilliant Blue, Brown (Barna), Blue (Kék), Gemstone Green.
Air Optix Colors színminta
AIR OPTIX® COLORS kontaktlencse 3 az 1-ben színtechnológiával és egyedülállóan sima felülettel készülnek. A színtechnológiának köszönhetően a kontaktlencse színe egybeolvad a viselő szemszínével, így kölcsönöz gyönyörű, természetesnek tűnő hatást. Ellentétben más színes lencsékkel, ahol a szín nyomtatása a külső felszínre történik, az új AIR OPTIX® COLORS légáteresztő kontaktlencsék festékanyaga a szilikon‐hidrogél alapanyagba ágyazva található. Mivel a festékanyag a lencsén belül található, a lencseviselő szemével az ultra‐sima, permanens plazmakezelt felszín érintkezik.
Air Optix Colors

KINEK AJÁNLOTT A SZÍNES KONTAKTLENCSE?
Mindazok számára, akik élénk vagy természetes hatású szemszínt keres korrekcióval vagy anélkül.

FONTOS TUDNI:
Látásvizsgálatra, kontaktlencse illesztésre valamint betanításra akkor is szükség van, ha szeme nem igényel dioptria korrekciót. Fontos, hogy a kontaktlencse jól illeszkedjen a szemére, illetve a kontaktlencse helyes kezelését/ápolását is meg kell tanulni.
A színes kontaktlencsére is érvényesek a kontaktlencse kezelés általános szabályai, akár dioptriás- vagy dioptria nélküli változatról van szó.