Név: Vicai Optika
Cím: 6300 Kalocsa, Szent István Király u. 37.
Telefonszám: 78/ 465-420
Fax:  
Nyitva tartás: H-P: 8:30-17:00
Sz: 8:00-12:00
Ismertető

A Vicai Optika családi vállalkozás, mely 1993. augusztus 31-én nyitotta meg kapuit.
Cégünk hozzáértésével és minőségi munkájával igyekszik Kalocsa és környéke szemüvegviselőinek minden igényét kielégíteni.

Viczay Lajos aranyokleveles látszerész mester fiának, Viczay Endre látszerész mesternek adta át az üzletet, aki fiatalos lendületével fejleszti tovább a vállalkozást. Az üzlet folyamatos fejlődésen megy át, a még magasabb színvonalú kiszolgálás érdekében.

2008. májusától üzletünk új szolgáltatásokkal bővült. Szemvizsgálatot és kontaktlencse illesztést a hét minden napján, nyitvatartási időben tudunk végezni. A vizsgálatokat Viczay Endre diplomás optometrista végzi.

Vicai Optika teljes körű szolgáltatást nyújt a szemvizsgálattól a szemüvegkészítésen át a szemüvegjavításig. Felkészült szakembereink készséggel állnak az Önök rendelkezésére. Cégünk a világhírű HOYA lencsék hivatalos forgalmazója.
Számítógépes szakorvosi szemvizsgálat üzletünkben minden hétfőn és szombaton. Szemüvegét az ország legkorszerűbb berendezéseivel készítjük el. Az egyszerűtől az exkluzívig széleskörű árukészlettel állunk rendelkezésükre.
Konatktlencsék és ápolószerek átfogó választéka áll az érdeklődők részére.
Kalocsa belvárosában várjuk minden kedves régi és leendő ügyfelünket.

Honlap: www.vicaioptika.hu
E-mail: info@vicaioptika.hu