Silmo 2010

A Silmo 2010 Optikai szakkiállítás helyszíne és időpontja: Párizs, Paris-Nord Villepinte Kiállítási Park 2010. szeptember 23-26.

Kihasználva az új helyszín, a Paris-Nord Villepinte kiállítási park adta lehetőségeket, a Silmo megerősíti az optikai világban kivívott hírnevét és a világ minden tájáról érkező kiállítókhoz és látogatókhoz fűződő kapcsolatát.

Egy szakkiállítás valódi és kihagyhatatlan kommunikációs lehetőség a márkák és cégek számára, dinamikus üzleti fórum, ahol egyszerűen találkozhatnak már meglevő ügyfeleikkel és teremthetnek új kapcsolatokat.

A Silmo új helyszínén, Nagy-Párizs szívében, is kivételes kiállítás. Kiállítók és látogatók részére kíséretet biztosít a kiállítás optimalizált megtekintésére a nemzetközi üzletkötések elősegítésére.

Egy szakkiállítás elsődleges kommunikációs befektetés a cégeknek páratlan lehetőséget biztosítva számukra nemzetközi kapcsolataik bővítésére, megrendelésekre és a nemzetközi versenytársakkal való megmérettetésre.

A Silmo szervezői arra törekszenek, hogy megtartsák a kiállítás minden eddigi előnyét – trendek, barátságos hangulat, kényelmes látogatás – ugyanakkor egy új és eredményesebb kiállítás létrehozására is a szakma egészének még jobb kiszolgálására.