Az 1972-ben alapított, Kenmark Group optikai szemüvegkeretek és napszemüvegek, valamint nem dioptriás lencséjű napszemüvegek tervezésével, értékesítésével és terjesztésével foglalkozik. Több mint 35 év tapasztalatával, a Kenmark csoport büszke arra, hogy versenyképes áron minőségi termékeket, valamint magas színvonalú ügyfélszolgálatot biztosít. A márkák széleskörű választékában vezető divatházak tervezőitől Amerika jól ismert ikonjaiig, olyan termékeket kínálunk, amilyeneket a vásárlók szeretnének.


A Kenmark egy közel 6700 négyzetméteres létesítménnyel rendelkezik egy központi helyen Louisville-ben, Kentucky államban. A Kenmark ismeri az optikai ipart. Ez többet jelent, mint pusztán az anyagok, a szakmabeli tudás é s a lehetőségek ismeretét.
Kivételes tervezői tehetség, minőségi gyártás és az ügyfelek igényeinek tökéletes megértése révén a Kenmark olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, melyek sikerre segítik a látásjavítással foglalkozó szakembereket és kereskedőket.
A Couteur Designs, a Kenmark Group egyik részlege, olyan neves tervezők által készített szemüvegeket kínál, mint Vera Wang, Dana Buchman, Jhane Barnes, Cynthia Rowley és Lilly Pulitzer. A Kenmark márkás kollekciói: a República, Thalia, Hush Puppies, Wolverine, Timex és egyéb divatházak kollekciói.
Amerikának rengeteg különböző arca van. A Kenmark tervező csapata ismeri az amerikai kultúrát – a szín trendeket, márkákat, az amerikaiak választását meghatározó jól ismert ikonokat. A Kenmark amerikai szemlélettel választotta ki márkáit, mely különbözik az európai divatházakétól. Az általuk tervezett és alkotott márkák, mint a Hush Puppies és a Cynthia Rowley a kutatási és stratégiai éleslátás, rálátás jegyében születnek. Legyen bár hóbortos stílus lányoknak, vagy gyakorlatias viselet a dolgozó férfinak, a Kenmark alkotásai nemcsak egybecsengenek az amerikai trendekkel, de előre is vetítik azokat.
A Kenmark a divat és a barátságos kiszolgálás kombinációját képviseli. Az amerikai hozzáértés nemzetközi tapasztalattal párosul. Nagy ötletekkel rendelkező emberek, realisztikus világképpel.

A Kenmark Group által kínált szemüvegmárkák:

A kövekkel, drágakövekkel, és kifinomult gyöngy berakással díszített Cynthia Rowley szemüvegek nem hétköznapi darabok. Minden szemüvegen a tervező kifutókon is megjelenő színei és mintái köszönnek vissza; ezek a darabok kifinomultak és tetszetősek.

Vera Wang a stílus és luxus hanyag megközelítéséről ismert tervező, egy eredeti hang a divatban. Magas szintű szakmai tudása, modern színpalettája és a részletek iránt tanúsított kiemelkedő teljesítménye határozza meg a Vera Wang szemüveg és napszemüveg kollekciókat.
Egy nő arcáról leolvasható a kedve, a személyisége és a stílusa. Vera Wang szemüvegei ezt az elképzelést luxus-színvonalú formák és anyagok, kivételes illeszkedés, légies és jól eltalált arányok segítségével kommunikálják.
Vera Wang kollekciója egyszerűséget és kifinomultságot sugároz. A  legkorszerűbb vonalat képviseli mind a vizuális tulajdonságok, mind a stílus terén.

A República valódi kozmopolita, luxus szemüveg és napszemüveg márka. A New York City olvasztó tégelye által ihletett República szemüveg a merész stílust modern formákkal kombinálja a különleges megjelenés és tökéletes illeszkedés érdekében.
A República New York-i születésű és neveltetésű latin és multikulturális brand. A nevet viselő cég olyan férfiak számára készít utcai viselet, akik transzkulturális, trend-teremtő divatstílusra vágynak, kedvelik a finom részleteket és a kiváló illeszkedést.
A República klasszikus és funkcionális, felső-kategóriás minőségű termékek márkája, amely visszatükrözi a latin-amerikai és más nációk leszármazottainak különbözőségét, életstílusát, gazdag kulturális örökségét.

A világszerte ismert latin popsztár, Thalia a szenvedélyét és eleven szellemét viszi bele mindenbe, az énekléstől és filmszerepléstől a tervezésig. Az ő kollekciója a celebek és sztárok világát idézve színes és kifejező stílust kínál minden nőnek, akik divatra és ízlésre vágynak. Pikantéria, energikusság és vibráló lélek. Thalia szenvedélyes és megnyerő szellemét tükrözik a vidám színek és formák.

A divatot és szórakozást kedvelő fiatal lányok számára tökéletesek a Thalia Girls kollekció darabjai. A ragyogó és játékos kollekció tele van trendi formákkal és színpompás hangsúlyos részletekkel, mint például a csillogó strasszokkal, amelyek izgalmassá és ízlésessé teszik. A Thalia-hoz hasonlóan szenvedélyes és buja Thalia Girls kollekció sztárrá változtatja a fiatal lányokat.

Jhane Barnes a matematika alapelveit és az építészeti esztétikát kombinálja annak érdekében, hogy a legkorszerűbb formát alkossa meg eredeti anyagok és minták felhasználásával. Termékeit a hozzáértő, modern és magabiztos férfiak számára készíti.
Jhane Barnes számítógépes programok segítségével tervezett textília mintái és a tervezési eljárásai forradalmian új utat mutattak az anyagok készítésében. Saját elmondása szerint valamennyi alkotása korlátozott számban készül, soha nem ismétli a design-t, ha egyszer valami elfogy, akkor eltűnt örökre a polcokról.

Precízió. Kitartás. Minőség. Ez az, amiről a Timex Optical Eyewear szól. A keretek a valódi erőt, stílust és értéket kombinálják. Stílusos szemüvegek férfiak és nők számára, ugyanazokból a csúcsminőségű anyagokból, melyeket a Timex óráiban is használnak. A színes és formák meglepő változatosságával – beleértve az ékszer részletekkel díszített női szemüvegek elegáns sorát is – a Timex márkájú keretek könnyűvé teszik a választást.

A Hush Puppies szemüvegek laza és klasszikus formát képviselnek és mindig azt határozták meg, mit jelent modernnek és minden alkalomhoz illőnek lenni. A fejlett technológiát a mai stílussal kombinálva, a Hush Puppies tökéletesen illik mindenki életébe. Nem csoda, hogy a HushPuppies világszerte milliók kedvencévé vált. A férfi, női és gyerek termék szegmensek, széles fogyasztói réteget hódítottak meg.
A Hush Puppies PUPS a stílust, a színeket és a gyerekek kényelmét állítja a középpontba. A tartós kivitel gondoskodik arról, hogy a Pups szemüvegek állják a gyerekek rohamát, miközben hagyják őket érvényesülni.

Dana Buchman kifinomult ruházatot alkot okos nőknek.
Szemüveg-kollekciója barátságos formákkal, gazdag anyagokkal, kivételes színekkel és egyedülálló ékszer-részletekkel szolgál a divatos nőnek, aki szeret jól kinézni és nőnek érezni magát nap, mint nap.

Természetesen erőteljes kisugárzás, férfias vonalvezetés. A Wolverine szemüvegek ugyanazt az innovatív technológiát és modern kényelmet egyesítik magukban, mint a Wolverine termékvonal többi tagja. A határozott, férfias modellek közé tartoznak a polarizált lencséjű napszemüvegek – mindegyik modell tartós anyagokból készül, melyek mindennapi viseletre is tökéletesen alkalmasak.