A tavalyi nagy sikerre való tekintettel 2010. május 15 – június 10. között újra rajzpályázatot hirdet az Opticnet a gyerekeknek. Tavaly több mint 2000 rajz érkezett, bízunk benne, hogy idén ez a szám még magasabbra szökik majd.

A pályázatban óvodák és iskolák diákjai vehetnek részt 14 éves korig. A rajzversenyben való részvétel nincs vásárláshoz kötve, pusztán annyit kell tenniük a gyerekeknek, hogy lerajzolják a családjukat, az anyukájukat, apukájukat vagy testvérüket szemüvegben, napszemüvegben, és a rajzot leadják valamelyik Opticnet Partner Optikában .

A pályázathoz szükséges rajzlapokat illetve ajándék színes ceruzákat kizárólag az Opticnet Partner Optikákban lehet majd átvenni, és az üzletben kell leadni a kész rajzokat is.

A sorsolás időpontja: 2010. június 15-én közjegyző jelenlétében

Nyeremények:
1. díj   Családi kirándulás a bécsi Tengerek Házába (2 gyermek+2 felnőtt)
2. díj   1 db gyermekkerékpár
3-7. díj  5*1db polarizált gyereknapszemüveg

Hogy miért is éri meg rajzolni és pályázni? Íme a főnyeremény leírása:

Tengerek Háza, Bécs
Bécs belvárosában, a Mariahilferstraße szomszédságában található Eszterházy parkban magasodó egykori légvédelmi toronyban került berendezésre Ausztria legnagyobb és leglátványosabb Tropicarium jellegű kiállítása, a Tengerek Háza.
Az épületben több emeleten járható végig a tengerek, esőerdők élővilágát bemutató látványos kiállítás.
Csak néhány érdekesség a legfontosabbak közül:
300.000 literes medence cápákkal, tengeri teknőssel, ráják, barrakudák, polipok, mérges kígyók, krokodilok, kétszintes trópusi esőerdő…
Összesen több mint 6000 állat, 3500 négyzetméteren!

Jó rajzolást és sok sikert kívánunk mindenkinek!